Szczegóły obiektu: Change in food perception change – from traditional to functional food
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Identifier: DOI: 10.15611/nit.2016.4.03
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Harasym, Joanna
Data:2016.12.31 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orkusz, Agnieszka | Bogacz-Radomska, Ludmiła
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bogacz-Radomska, Ludmiła | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Harasym, Joanna
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy