Szczegóły obiektu: Co-Fermentation and Genomic Insights into Lactic Acid Bacteria for Enhanced Propionic Acid Production Using a Non-GMO Approach
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Instytutu Biochemii i Biofizyki Polskiej Akademii Nauk
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Relacja: http://eprints.ibb.waw.pl/2563 ;http://doi.org/10.3390/foods14091573 ;doi:10.3390/foods14091573
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://eprints.ibb.waw.pl/2563/1/foods-14-01573-v2.pdf ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Stasiak-Różańska, Lidia | Gawor, Jan | Piwowarek, Kamil | Fabiszewska, Agata | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2025.04.29
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2013.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kosiorek, Katarzyna | Koryszewska-Bagińska, Anna | Skoneczny, Marek | Stasiak-Różanska, Lidia | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2023.01.02
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara | Grzesiak, Jakub | Gawor, Jan | Kosiorek, Katarzyna
Data:2025.05.27
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Berthold-Pluta, Anna | Stefańska, Ilona | Forsythe, Stephen | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara | Stasiak-Różańska, Lidia | Garbowska, Monika
Data:2024.08.07
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kosiorek, Katarzyna | Grzesiak, Jakub | Gawor, Jan | Sałańska, Agnieszka | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2024
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Tymoszewska, Aleksandra | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2021
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Tymoszewska, Aleksandra | Aleksandrzak-Piekarczyk, Tamara
Data:2024.07.01
Rodzaj zawartości:pozostałe