Szczegóły obiektu: The importance of starch with special emphasis on the product of industrial potato processing – potato starch
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/44580/35828
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/44580
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ginter, Agnieszka | Zarzecka, Krystyna | Gugała, Marek | Mystkowska, Iwona
Data:2023.06.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Łabędź, Edmund Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kohl, Fryderyk
Data:1846
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kiewnarska, Elżbieta (1871-1944). Autor
Data:1929 - 1936
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kasperski, Stanisław (czynny ok. 1934) Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szniolis, Michał. Autor
Data:1935
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Seck, Willy Autor
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kröner, Waldemar. Autor
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe