Szczegóły obiektu: Chokeberry pomace as a component of innovative edible casings: summary
Instytucja dostarczająca:Wielkopolska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja: Sady, S. (2023). Wytłoki aronii jako komponent innowacyjnych osłonek jadalnych. Wydawnictwo Uniwersytetu Ekonomicznego w Poznaniu
- Identyfikator: 10.18559/978-83-8211-172-9-summary
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sady, Sylwia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Sady, Sylwia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Sady, Sylwia
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Pachołek, Bogdan | Buca, Jędrzej | Sady, Sylwia
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Błaszczyk, Alfred | Sady, Sylwia | Płaczek, Zuzanna | Kawałek, Patrycja | Dłużniewska, Nikola | Pakuła, Karolina | Konopelski, Adam
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy