Szczegóły obiektu: Pandemia a... spiżarnia. Praktyki zaopatrzenia w żywność w dobie pandemii w perspektywie badań jakościowych
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2024.08.22 | 2024.06.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2023.09.27
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2018.09.17 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2021.03.24 | 2019.09.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Agnieszka
Data:2017.08.23 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Maj, Ilona | Maślanka, Agnieszka
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty