Szczegóły obiektu: Wpływ metod obróbki termicznej i technik marynowania na jakość mięsa
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2024.40.09
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wereńska, Monika
Data:2024.12.31 | 2024
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wereńska, Monika
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wereńska, Monika | Okruszek, Andrzej
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy