Szczegóły obiektu: EAect of marinating with fermented unpasteurized vinegars on the rheological properties of pork meat
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/52197/38703
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/52197
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
EAect of marinating with fermented unpasteurized vinegars on the rheological properties of pork meat
Twórca:Dykiel, Magdalena | Uram-Dudek, Angelika | Wajs, Iwona
Data:2024.06.14
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dutka, Elżbieta
Data:2023.04.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Černâvskaâ, Valeriâ E.
Data:2021.05.25
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Telicki, Marcin
Data:2015.02.07 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczęsna, Ewa
Data:2023.03.17 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Nałęcz-Wojtczak, Jolanta
Data:2023.01.16 | 1968
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Uram-Dudek, Angelika | Wajs, Iwona | Paradowska, Katarzyna
Data:2023.06.16
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Guillaume, Philippe
Data:2018.12.28
Rodzaj zawartości:pozostałe