Szczegóły obiektu: Analysis and estimation of the application of selected sweeteners used in food by consumers. Part 1
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Format:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2016.3.08
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Rusek, Anna  | Biazik, Ewa  | Lesiów, Tomasz 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Rusek, Anna  | Biazik, Ewa  | Lesiów, Tomasz 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Baranek, Natalia  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Jankojć, Adrian  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa  | Okruszek, Andrzej 
Data:2014.12.31  | 2014 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Jankojć, Adrian  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Baranek, Natalia  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Procesy oksydacji w białkowo-lipidowych układach modelowych modyfikowane przez dipeptydy histydynowe
Twórca:Biazik, Ewa 
Data:2014.12.31  | 2014 
Rodzaj zawartości:teksty