Szczegóły obiektu: Sprawozdanie z VI Konferencji Naukowo-Technicznej z cyklu Nauka – Praktyce pt. „Zastosowanie nowatorskich rozwiązań technologicznych w przemyśle spożywczym”
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Title:
 - Creator:
 - Description:
 - Object availability:
 - Rights:
 - Date:
 - Type:
 - Language:
 - Format:
 - Publisher:
 - Relation:
 - Identifier: DOI: 10.15611/nit.2014.4.11
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Podobne obiekty
Twórca:Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa  | Okruszek, Andrzej 
Data:2014.12.31  | 2014 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Baranek, Natalia  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Jankojć, Adrian  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Rusek, Anna  | Biazik, Ewa  | Lesiów, Tomasz 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Rusek, Anna  | Biazik, Ewa  | Lesiów, Tomasz 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Jankojć, Adrian  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2016.12.31  | 2016 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Baranek, Natalia  | Lesiów, Tomasz  | Biazik, Ewa 
Data:2017.12.31  | 2017 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Procesy oksydacji w białkowo-lipidowych układach modelowych modyfikowane przez dipeptydy histydynowe
Twórca:Biazik, Ewa 
Data:2014.12.31  | 2014 
Rodzaj zawartości:teksty