Szczegóły obiektu: Uwarunkowania skłonności do płacenia wyższej ceny za żywność ekologiczną w porównaniu z produktami konwencjonalnymi
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/pn.2018.526.18
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2018.12.31 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2016.12.27 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2020.07.03 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2021.06.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2021.08.25 | 2011
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2020.12.15 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bryła, Paweł
Data:1889
Rodzaj zawartości:pozostałe