Szczegóły obiektu: Znaczenie marki na rynku ekologicznych produktów żywnościowych
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/36221 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2021.06.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bryła, Paweł
Data:2020.07.03 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Pietrzak, Emilia
Data:2021.06.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:DOMANSKI, TOMASZ | Bryła, Paweł
Data:2020.02.07 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Matuszewska-Kubicz, Agata
Data:2023.10.12 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Domański, Tomasz
Data:2021.06.15 | 2020
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ziółko, Monika. | Sułek, Katarzyna. | Suprunenko, Yuliia. | Werońska, Karolina. | Dziedzic, Dorota.
Data:2021
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Godlewski, Grzegorz
Data:2021.06.29 | 2021.06.25
Rodzaj zawartości:obrazy