Szczegóły obiektu: Employee performance analysis of Paul Bakery Restaurant in Jakarta during the COVID-19 pandemic by measuring leadership, motivation and compensation through job satisfaction
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/43800 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Budiono, Aris
Data:2022.10.20 | 2022.09.15
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Hauk, Mateusz
Data:2019.08.19 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Płaczkiewicz, Beata
Data:2016.09.09 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rymkiewicz, Anna
Data:2022.12.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kožuchová, Mária | Marianna Magerčiaková, Marianna | Vargová, Anna
Data:2015.06.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Michalak, Monika | Brzozowska, Julita | Kazimierska-Zając, Magdalena
Data:2022.03.28
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Biegańska, Katarzyna
Data:2018.10.10 | 2018
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wołowska, Agata
Data:2014.05.13
Rodzaj zawartości:teksty