Szczegóły obiektu: Dialectal names of meat products prepared after pig slaughter used by inhabitants of several Polish villages in Mościska region
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/so/article/view/42755/35719
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/so/article/view/42755
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kostecka-Sadowa, Anna
Data:2023.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kostecka-Sadowa, Anna
Data:2022.12.22
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ignatowicz-Skowrońska, Jolanta
Data:2021.12.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Waniakowa, Jadwiga
Data:2020.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jakubowicz, Mariola
Data:2015.12.04
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sadowska-Dobrowolska, Katarzyna
Data:2013.05.05
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Димитрова-Тодорова, Лиляна
Data:2019.05.13 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sierociuk, Jerzy
Data:2019.11.13
Rodzaj zawartości:teksty