Szczegóły obiektu: Kinetics of Glycoxidation of Bovine Serum Albumin by Glucose, Fructose and Ribose and Its Prevention by Food Components
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by/3.0/pl
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/17713 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sadowska-Bartosz, Izabela | Galiniak, Sabina | Bartosz, Grzegorz
Data:2016.04.07 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sadowska-Bartosz, Izabela | Galiniak, Sabina | Bartosz, Grzegorz
Data:2016.04.07 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jabłońska, Wiktoria | Wardęszkiewicz, Marta | Kasprzak, Amelia | Markowiak, Szymon | Świercz, Maciej | Kubisz, Magdalena | Mańkowska, Aleksandra | Truchta, Monika | Pejas, Anna | Kolano, Agata
Data:2024.01.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bialoszycka, Zanna | Białoszycka , Monika | Pachevska , Alisa | Istoshyn , Valerij | Biloshytska , Alina
Data:2025.04.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Żak, Katarzyna | Madyniak, Katarzyna | Jucha, Hubert | Kluz, Agnieszka | Pliszka, Aleksandra | Mazur, Michał | Jarych, Weronika | Zukierski, Krystian | Michalak, Katarzyna
Data:2025.04.14
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dolata, Natalia | Balcer, Bartosz | Liszka, Paweł | Pakuła, Mateusz | Weimann, Maja | Kruczkowska, Adrianna | Stosiek, Aleksandra | Cebula, Agnieszka | Bulzacki, Emil | Urbański, Wojciech
Data:2024.12.18
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Gruca, Dariusz | Wais, Marcin | Zając, Marlena | Zalewski, Paweł | Wróblewski, Wiktor | Raabe, Adam
Data:2024.04.12
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Siedlecka, Dagna | Micał, Wojciech | Krzewicka-Romaniuk, Ewa | Romaniuk, Artur
Data:2020.09.30
Rodzaj zawartości:teksty