Szczegóły obiektu: Zasady technologii chemicznej gospodarskiej : obejmujące naukę: O wypalaniu wódki ; warzeniu piwa; wyrabianiu różnych napojów wyskokowych; otrzymywaniu octu i cukru z buraków; wydobywaniu mączki i przerabianiu jej na syrop; wybijaniu olejów itp.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Współtwórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Język:
 - Źródło:
 - Zakres:
 - Wydawca:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator:
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888) 
Data:1851 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888) 
Data:1837 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Joss, Joseph Rudolf 
Data:1838 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Dorn, Johann Friedrich (1782- ) 
Data:1820 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Kasperowski, Adam (1784-1839) 
Data:1833 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Data:1920 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:tak 
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888) 
Data:1840 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Bełza, Józef (1805-1888) 
Data:1840 
Rodzaj zawartości:pozostałe