Szczegóły obiektu: Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Guzek, Dominika | Wojtasik-Kalinowska, Iwona | Wierzbicka, Agnieszka | Głąbska, Dominika
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Guzek, Dominika | Glabska, Dominika | Lange, Ewa | Glabski, Krzysztof | Wierzbicka, Agnieszka
Data:2014
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2021.05.26 | 2020.03.31
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2016.03.13 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2023.01.03 | 2022.12.21
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2002.12.31 | 2002
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2021.12.28
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wierzbicka, Agnieszka
Data:2020.03.02 | 2014
Rodzaj zawartości:teksty