Object's details: Zróżnicowanie wybranych wyróżników jakości mięsa świń z tuczu ukierunkowanego i standardowego. Wyniki wstępne
Provider:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Description
- Title:
- Creator:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Format:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Similar objects
Creator:Guzek, Dominika | Wojtasik-Kalinowska, Iwona | Wierzbicka, Agnieszka | Głąbska, Dominika
Date:2013.12.31 | 2013
Type:image
Creator:Guzek, Dominika | Glabska, Dominika | Lange, Ewa | Glabski, Krzysztof | Wierzbicka, Agnieszka
Date:2014
Type:other
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2021.05.26 | 2020.03.31
Type:image
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2016.03.13 | 2015
Type:image
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2023.01.03 | 2022.12.21
Type:image
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2002.12.31 | 2002
Type:other
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2021.12.28
Type:text
Creator:Wierzbicka, Agnieszka
Date:2020.03.02 | 2014
Type:text