Object's details: Effect of the green range to the quality of eggs
Provider:Akademicka Platforma Czasopism
Description
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/39746/33111
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/39746
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Similar objects
Creator:Dykiel, Magdalena | Sokołowicz, Zofia
Date:2022.09.02
Type:text
Creator:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia
Date:2006.12.31 | 2006
Type:image
Creator:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia
Date:2006.12.31 | 2006
Type:image
EAect of marinating with fermented unpasteurized vinegars on the rheological properties of pork meat
Creator:Dykiel, Magdalena | Uram-Dudek, Angelika | Wajs, Iwona
Date:2024.06.14
Type:text
Creator:Krawczyk, Józefa | Sokołowicz, Zofia | Ruda, Maria
Date:2006.12.31 | 2006
Type:image
Creator:Bienia, Bernadetta | Bogacz, Anna | Dykiel, Magdalena | Krochmal-Marczak, Barbara
Date:2023.05.17
Type:text
Creator:Dykiel, Magdalena | Rygiel, Edyta | Krochmal-Marczak, Barbara | Baran, Jolanta
Date:2023.05.17
Type:text
Creator:Krochmal-Marczak, Barbara | Pisarek, Marta | Bienia, Bernadetta | Dykiel, Magdalena | Brągiel, Elżbieta
Date:2022.12.08
Type:text