Szczegóły obiektu: Antibacterial effects of hydrogen peroxide and caprylic acid on selected foodborne bacteria
Instytucja dostarczająca:Czasopisma PAN
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Výrostková, J. | Pipová, M. | Semjon, B. | Jevinová, P. | Regecová, I. | Maľová, J.
Data:2020.09.28
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Výrostková, J. | Regecová, I. | Dudriková, E. | Maľová, J. | Zigo, F. | Kováčová, M. | Illek, J.
Data:2021.03.28
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Výrostková, J. | Čonková, E. | Laciaková, A. | Pipová, M.
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kováčová, M. | Výrostková, J. | Regecová, I. | Dudriková, E. | Zahumenská, J. | Marcinčák, S.
Data:2024.06.12
Rodzaj zawartości:obrazy