Szczegóły obiektu: Stosowanie systemów zarządzania jakością a konkurencyjność przedsiębiorstw przemysłu spożywczego
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2008.12.31 | 2008
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Morkis, Grażyna
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bułkowska, Małgorzata | Mroczek, Robert | Chechelski, Piotr | Drożdż, Jadwiga | Judzińska, Agnieszka | Morkis, Grażyna | Tereszczuk, Mirosława
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty