Szczegóły obiektu: Sustainable gastronomy: a study of catering facilities-traditional farms in rural Vojvodina (R. Serbia)
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/EEC/article/view/53549/42297
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/EEC/article/view/53549
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Kalenjuk Pivarski, Bojana | Đerčan, Bojan | Šmugović, Stefan | Ivnović, Velibor
Data:2025.04.24
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Skowronek, Ewa | Brzezińska-Wójcik, Teresa | Stasiak, Andrzej | Tucki, Andrzej
Data:2020.09.14 | 2020
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Michalska, Sylwia
Data:2024.04.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sienkiewicz-Wilowska, Julia Anastazja
Data:2020.11.14
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Podedworna, Hanna
Data:2024.04.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Piszczek, Elwira
Data:2024.04.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Marciniak-Madejska, Natalia
Data:2014.01.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Biegańska, Jadwiga
Data:2013.06.19
Rodzaj zawartości:teksty