Szczegóły obiektu: Informacja o podręczniku Kultura bezpieczeństwa żywności. Istota i narzędzia pomiaru. Autor Małgorzata Z. Wiśniewska
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2017.2.05
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Czernyszewicz Eugenia
Data:2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czernyszewicz, Eugenia
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czernyszewicz, Eugenia
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czernyszewicz, Eugenia | Kwiatkowska, Katarzyna | Kopiński, Łukasz
Data:2015.12.31 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jaśkowiec, Agata | Kopiński, Łukasz | Czernyszewicz, Eugenia
Data:2017.06.22
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czernyszewicz, Eugenia
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie