Szczegóły obiektu: Willingness to pay for consumer food products in scientific research
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sobotko, Ewelina
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Dzionek-Kozłowska, Joanna
Data:2014.12.05 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Biesiada, Marta | Kłosowski, Kacper
Data:2020.08.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Giza, Wojciech
Data:2015.10.19 | 2015.09
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Liczmańska, Katarzyna
Data:2013.02.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Bochenek, Mirosław
Data:2015.09.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Hurnyak, Ihor | Struk, Nataliya | Kordonska, Aleksandra
Data:2022.03.10 | 2021.12.17
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jeevith, Selvaraj | Manjunath, Jahadesan
Data:2023.03.31
Rodzaj zawartości:pozostałe