Szczegóły obiektu: Preferences for the culinary use of legumes in terms of their health-promoting properties
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/44013/35584
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/HERB/article/view/44013
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bienia, Bernadetta | Bogacz, Anna | Dykiel, Magdalena | Krochmal-Marczak, Barbara
Data:2023.05.17
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Starzyński, Fortunat Autor
Data:1928
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Sokół-Łętowska, Anna | Kucharska, Alicja Z.
Data:2024.06.14
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1930
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Horváth, Edmund Autor
Data:1932
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1937
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Jagusiak, Krzysztof
Data:2015.09.07 | 2015
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Adamu, Babayo Mohammed | Yerima, Egho | Bello, Muhammed Murtala | UMARU, Auwalu Nasiru
Data:2020.11.23
Rodzaj zawartości:teksty