Szczegóły obiektu: Food, Technology and Translocal Transformations of Taste: Industrial and Processed Food in Yucatán
Instytucja dostarczająca:Czasopisma Wydawnictwa Uniwersytetu Śląskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://journals.us.edu.pl/index.php/RIAS/article/view/9806/8846
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://journals.us.edu.pl/index.php/RIAS/article/view/9806
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Ayora-Díaz, Steffan Igor
Data:2020.12.31
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Smuszkiewicz-Różański, Paweł | Różańska-Smuszkiewicz, Gabriela | Koszyczarek, Karolina | Kotowska, Maja | Zamirska, Wiktoria | Ziemiański, Albin | Zięba, Katarzyna | Zygmunt, Anna
Data:2024.02.19
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jóźwiak, Natalia
Data:2020.09.23
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Vargas-Cetina, Gabriela | Kang, Manpreet Kaur
Data:2020.12.31
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kokoszko, Maciej | Jagusiak, Krzysztof | Dybała, Jolanta
Data:2017.12.12 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Rajtar, Małgorzata
Data:2018.04.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Ramsey, Ramsey Eric
Data:2020.12.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Dżaman, Karolina | Wojdas, Andrzej | Rapiejko, Piotr | Jurkiewicz, Dariusz
Data:2009
Rodzaj zawartości:pozostałe