Szczegóły obiektu: Wpływ dodatków kwasu tiofeno-2-karboksylowego i tiofeno-3-karboksylowego na przyrost plonów drożdży piekarskich
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Współtwórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Źródło:
 - Format:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Bujak, Stanisław  | Achremowicz, Bohdan  | Kisielewska, Ewa  | Podgórska, Eugenia 
Data:1981 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Adamczewska-Andrzejewska, K. A.  | Szaniawski, A. 
Data:1972.12.31  | 1972 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Cedro, Anna 
Data:2001 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Kisielewska, Ewa  | Bujak, Stanisław 
Data:1977 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Kałuziński, J. 
Data:1982.12.31  | 1982 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Rossa, Agnieszka 
Data:2021.07.28  | 2019 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Scholtz, Gunter 
Data:2014.12.29 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Kurek, Sławomir 
Data:2017.06.27  | 2014 
Rodzaj zawartości:obrazy