Szczegóły obiektu: Wpływ dodatków kwasu tiofeno-2-karboksylowego i tiofeno-3-karboksylowego na przyrost plonów drożdży piekarskich
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Bujak, Stanisław | Achremowicz, Bohdan | Kisielewska, Ewa | Podgórska, Eugenia
Data:1981
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Adamczewska-Andrzejewska, K. A. | Szaniawski, A.
Data:1972.12.31 | 1972
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Cedro, Anna
Data:2001
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kisielewska, Ewa | Bujak, Stanisław
Data:1977
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kałuziński, J.
Data:1982.12.31 | 1982
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Rossa, Agnieszka
Data:2021.07.28 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Scholtz, Gunter
Data:2014.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kurek, Sławomir
Data:2017.06.27 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy