Szczegóły obiektu: Introducing novel foods to the European Union market in the light of Regulation (EC) No 2015/2283
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0/
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/20036/19686
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/ppr/article/view/20036
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2018.12.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2018.06.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Tang, Donny
Data:2017.03.14 | 2017.03.09
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Janicka, Małgorzata
Data:2016.07.20 | 2016.06.18
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Skrzypczyńska, Joanna
Data:2015.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Klobučník, Michal | Plešivčák, Martin | Vrábeľ, Milan
Data:2019.09.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Przyszczypkowski, Kazimierz | Cytlak, Izabela | Jarmużek, Joanna | Pawłowski, Roman | Szafran, Joanna
Data:2017.03.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Loureiro de Matos, Fátima
Data:2013.04.02
Rodzaj zawartości:teksty