Szczegóły obiektu: Częstotliwość i preferencje spożycia przez mieszkańców województwa dolnośląskiego w wieku 19-50 lat mrożonych deserów jako funkcjonalnej żywności probiotycznej
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
 - Twórca:
 - Opis:
 - Dostępność obiektu:
 - Prawa:
 - Data:
 - Typ:
 - Język:
 - Wydawca:
 - Relacja:
 - Temat i słowa kluczowe:
 - Identyfikator: DOI: 10.15611/nit.2019.1.01
 - Dostawca danych:
 - Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
 - Rodzaj zawartości:
 
Podobne obiekty
Twórca:Goluch, Zuzanna  | Mielcarek, Kamila 
Data:2019.12.31  | 2019 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Mielcarek, Kamila 
Data:2006.12.31  | 2006 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Goluch, Zuzanna  | Korsak, Jan 
Data:2020.12.31  | 2020 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Goluch, Zuzanna  | Nabiałek, Piotr 
Data:2018.12.31  | 2018 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Goluch, Zuzanna  | Haraf, Gabriela  | Lis, Sandra 
Data:2019.12.31  | 2019 
Rodzaj zawartości:obrazy 
Twórca:Goluch-Koniuszy, Zuzanna. 
Data:2015 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Mielcarek, Kamila 
Data:2006.12.31  | 2006 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Barkalov, Alexander  | Titarenko, Larysa  | Mielcarek, Kamil 
Data:2018 
Rodzaj zawartości:obrazy