Szczegóły obiektu: Potencjał rozwoju turystyki kulinarnej w Korei Południowej
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Kazimierza Wielkiego w Bydgoszczy
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/3.0/pl
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://repozytorium.ukw.edu.pl/handle/item/3898
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Charzyński, Przemysław | Podgórski, Zbigniew | Kamecka, Agata
Data:2016.11.02 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Jatczak, Joanna
Data:2021.06.14 | 2017
Rodzaj zawartości:teksty
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1945
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Bober, Andrzej
Data:2020.01.02 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Olbrycht, Paweł | Malik, Natalia
Data:2019.10.05
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Moreno-Kamińska, Natalie
Data:2018.04.10 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy