Szczegóły obiektu: Wpływ mlecznych produktów fermentowanych na zdrowie człowieka
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Wrocławskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wajs, Joanna | Stobiecka, Magdalena
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Król, Jolanta | Brodziak, Aneta | Stobiecka, Magdalena
Data:2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Wajs, Joanna | Król, Karolina | Brodziak, Aneta
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. | Turek, Monika. | Bryszewska, Małgorzata. | Jabłońska, Joanna. | Mańkowska, Dorota. | Sykuła-Zając, Anna. | Wajs, Anna.
Data:2010
Rodzaj zawartości:teksty