Szczegóły obiektu: Strategia rozwoju turystyki kulinarnej na przykładzie Festiwalu Smaków w Uniejowie
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/30871 ;
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Owczarek, Agnieszka | Smętkiewicz, Karolina
Data:2019.11.22 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Kowalczyk, Andrzej
Data:2019.05.30 | 2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:2018.06.29 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji
Twórca:Owczarek, Agnieszka
Data:2021.12.22 | 2021.11.30
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Stasiak, Andrzej
Data:2025.05.13 | 2024
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Owczarek, Agnieszka
Data:2021.08.09 | 2020.11.05
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Chudzyńska, Izabela
Data:2020.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Czekalski, Tadeusz
Data:2017.10.01
Rodzaj zawartości:teksty