Szczegóły obiektu: Innowacyjność jako czynnik wzrostu konkurencyjności polskich producentów żywności
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2005.12.31 | 2005
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2009.03.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2006.12.31 | 2006
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2012.03.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szczepaniak, Iwona
Data:2014.02.18
Rodzaj zawartości:teksty