Szczegóły obiektu: Effect of water and ethanol radicals on the protein part of human hemoglobin. Part II. Damage to amino acids residues
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Łódzkiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Identyfikator: http://hdl.handle.net/11089/14470
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2015.11.26 | 1992
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2018.03.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2021.07.27 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2014.02.17 | 2006.06
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2012.04.04 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Szweda-Lewandowska, Zofia
Data:2014.09.15 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy