Szczegóły obiektu: Le fonctionnement de la diète silésienne au XVIIe et XVIIIe s.
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://pressto.amu.edu.pl/index.php/cph/article/view/50467/40756
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://pressto.amu.edu.pl/index.php/cph/article/view/50467
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1978.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1999.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1991.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1987.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1993.10.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:2008.12.31
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Orzechowski, Kazimierz
Data:1997.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Certaines remarques à propos des termes tchèques des XIVe et XVe siècles se rapportant à la noblesse
Twórca:Bogucki, Ambroży
Data:1988.05.23
Rodzaj zawartości:teksty