Szczegóły obiektu: Badania nad zawartością białka i wartością przemiałową oraz wypiekową pszenic = Etudes sur la valeur boulangère des blés polonais
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Załęski, Edmund (1863-1932) 
Data:1930 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Ryx, Jerzy (1866-1944) 
Data:1938 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Filipowicz, Karol (1850-1902) 
Data:1893 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Kotowski, Feliks (1895-1929) 
Data:1919 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Załęski, Edmund (1863-1932) 
Data:1932 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Załęski, Edmund (1863-1932) 
Data:1929 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Załęski, Edmund (1863-1932) 
Data:1909 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Załęski, Edmund (1863-1932) 
Data:1929 
Rodzaj zawartości:pozostałe