Szczegóły obiektu: Food, pathogens as the most common cause of bacterial food poisoning
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Description:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Type:
- Language:
- Source:
- Publisher:
- Relation:
- Subject:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Krzyszycha, Renata. | Bielak, Janusz (medycyna).
Data:2004
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krzyszycha, Renata. | Bielak, Janusz (medycyna).
Data:2004
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krzyszycha, Renata. | Bielak, Janusz (medycyna).
Data:2004
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krzyszycha, Renata. | Bielak, Janusz (medycyna).
Data:2004
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krzyszycha, Renata. | Bielak, Janusz (medycyna). | Szponar, Bogdan.
Data:2008
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bielak, Janusz (medycyna). | Anioł, Katarzyna. | Krzyszycha, Renata.
Data:2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bielak, Janusz (medycyna). | Zaręba. Elżbieta. | Krzyszycha, Renata.
Data:2005
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bielak, Janusz (medycyna). | Krzyszycha, Renata. | Szponar, Bogdan. | Bednarczyk, Barbara.
Data:2005
Rodzaj zawartości:obrazy