Szczegóły obiektu: Funkcje technologiczne i charakterystyka kwasów dodawanych do żywności
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Górska, Katarzyna | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2009.12.31 | 2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Krakowiak, Andrzej | Pietkiewicz, Jerzy Jan
Data:2010.12.31 | 2010
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Górska, Katarzyna
Data:2012.12.31 | 2012
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Górska, Katarzyna.
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Górska, Katarzyna
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Górska, Katarzyna
Rodzaj zawartości:teksty
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Górska, Katarzyna
Data:2013.12.31 | 2013
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Górska, Katarzyna
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie