Szczegóły obiektu: Doświadczone sekreta smażenia konfitur i soków oraz robienia konserw, galaret, marmolad, lodów, wódek, likierów, nalewek, ratafij najrozmaitszych konserw owocowych w spirytusie i occie, owoców suszonych w cukrze i t.p.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885) 
Data:1880 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Data:1880 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie 
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885) 
Data:1875 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885) 
Data:1877 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Niewiarowska, Florentyna (1858-1885) 
Data:1879 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Dobrzańska, Wanda 
Data:1930 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Norkowska, Marta (1872-1930) 
Data:1918 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Gregorowicz, Tomasz 
Data:1868 
Rodzaj zawartości:pozostałe