Szczegóły obiektu: Towards Producer-Consumer Cooperation: Collective Learning in Alternative Food Networks as a Food Sovereignty Practice
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/prt/article/view/28142/25466
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/prt/article/view/28142
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Popławska, Magdalena
Data:2021.05.03
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Strambi, Giuliana
Data:2021.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kot, Anna
Data:2016.06.17 | 2015
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Walewicz, Piotr
Data:2019.10.09 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2023.01.27
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kapała, Anna
Data:2023.06.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Costato, Luigi
Data:2021.12.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2019.07.15
Rodzaj zawartości:teksty