Szczegóły obiektu: Le thé et le chocolat dans l'alimentation publique aux points de vue historique, botanique, physiologique, hygiènique
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Pelletier, Eugène (1827-?) Autor
Data:1861
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Riant, Aimé (1829-1902) Autor
Data:1876
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:Komorzyński, Egon
Data:1926
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1938
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Twórca:"Branka", Fabryka Cukrów, Czekolady i Kakao
Data:1931
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Bolland, Arnold (1881-1940)
Data:1914
Rodzaj zawartości:pozostałe
Data:1939
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak