Szczegóły obiektu: Wpływ audytu dostawców na zapewnienie jakości i bezpieczeństwa żywnościowego produktów na przykładzie produkcji mieszanek piekarniczo-cukierniczych
Instytucja dostarczająca:Dolnośląska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Data:2011.12.31 | 2011
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina | Lesiów, Tomasz
Data:2019.12.31 | 2019
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lesiów, Tomasz | Orzechowska-Przybyła, Kamila | Niewelt, Alina
Data:2014.12.31 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Niewelt, Alina
Data:2017.12.31 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lesiów, Tomasz
Data:1986.12.31 | 1986
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lesiów, Tomasz
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lesiów, Tomasz. Redaktor
Data:2021.12.31 | 2021
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Lesiów, Danuta | Michniewicz, Martyna | Lesiów, Tomasz
Data:2023.12.31 | 2023
Rodzaj zawartości:teksty