Szczegóły obiektu: O wartości odżywczej i leczniczej mleka, a w szczególności krakowskiego mleka potrójnego i podwójnego
Instytucja dostarczająca:Jagiellońska Biblioteka Cyfrowa
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Zakres:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1899.12.31  | 1899 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1899 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1898 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1897.12.31  | 1897 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1898.12.31  | 1898 
Rodzaj zawartości:teksty 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1897 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Rencki, Roman (1867-1941) 
Data:1937 
Rodzaj zawartości:pozostałe