Szczegóły obiektu: Znaczenie żywności funkcjonalnej, nutraceutyków, w tym astaksantyny w żywieniu człowieka
Instytucja dostarczająca:Repozytorium Uniwersytetu Wrocławskiego
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Typ:
- Język:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Lis, Kinga | Kołoczek, Henryk
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:sprawdź warunki licencji | poproś o pozwolenie
Twórca:Lis, Kinga
Data:2009
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Lis, Kinga
Data:2015.11.26
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lis, Kinga
Data:2020.03.01
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Lis, Kinga
Data:2016.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Petryszak, Przemysław | Wcisło, Grzegorz | Kołoczek, Henryk
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Wcisło, Grzegorz | Petryszak, Przemysław | Kołoczek, Henryk
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:poproś o pozwolenie
Twórca:Ziobro, Anna | Camlet, Katarzyna | Kocur, Kinga | Lis, Paulina
Data:2024.09.25
Rodzaj zawartości:teksty