Szczegóły obiektu: Kucharz doskonały w wybornym guście z oszczędnością dogodny, czyli sposób gotowania różnych potraw z mięsa i ryb [...] : dla wygody obywateli i obywatelek gospodyń do druku podany. T. 1.
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1808
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1808
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1795
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1808
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1780 - 1820
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1823
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1794
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Wielądko, Wojciech Wincenty (1744-1822)
Data:1812
Rodzaj zawartości:pozostałe