Szczegóły obiektu: Kultura smaku i stołowe pyszności w świetle przepisów kucharskich z domowego archiwum Potockich i Ostrowskich z Maluszyna oraz popularnego poradnika pt. „Praktyczny kucharz warszawski”
Instytucja dostarczająca:Biblioteka Cyfrowa UMCS
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Relacja:
- Temat i słowa kluczowe:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Studnicka-Mariańczyk, Karolina
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Goźdź-Roszkowski, Krzysztof
Data:2020.01.16 | 1993
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Studnicka-Mariańczyk, Karolina
Data:2022
Rodzaj zawartości:obrazy
Data:1931
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1929
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:0192
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1842
Rodzaj zawartości:pozostałe
Czy mogę z tego skorzystać?:tak
Data:1935
Rodzaj zawartości:obrazy
Czy mogę z tego skorzystać?:tak