Szczegóły obiektu: Kuchnia polska : praktyczny podręcznik zawierający 1601 przepisów i doświadczeń gospodarskich, dyspozycje obiadów z uwzględnieniem higjeny i kuchni jarskiej, bufet, nakrycie stołu, przybranie półmisków, obsługę, przyjęcia, objaśnienia wyrażeń kucharskich, kalendarz targowy, sposoby badania produktów (dr. Serkowski), opis kuchni wzorowej, zużytkowanie resztek
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Title:
- Creator:
- Contributor:
- Object availability:
- Rights:
- Date:
- Language:
- Source:
- Publisher:
- Identifier:
- Data provider:
- Can I use it?:
- Type:
Podobne obiekty
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1921
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe