Szczegóły obiektu: Kuchnia polska : praktyczny podręcznik zawierający 1601 przepisów i doświadczeń gospodarskich, dyspozycje obiadów z uwzględnieniem higjeny i kuchni jarskiej, bufet, nakrycie stołu, przybranie półmisków, obsługę, przyjęcia, objaśnienia wyrażeń kucharskich, kalendarz targowy, sposoby badania produktów (dr. Serkowski), opis kuchni wzorowej, zużytkowanie resztek
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Współtwórca:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Źródło:
- Wydawca:
- Identyfikator:
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1912
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1921
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1910
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1911
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo)
Data:1905
Rodzaj zawartości:pozostałe