Szczegóły obiektu: Kuchnia polska : praktyczny podręcznik zawierający 1601 przepisów i doświadczeń gospodarskich, dyspozycje obiadów z uwzględnieniem higjeny i kuchni jarskiej, bufet, nakrycie stołu, przybranie półmisków, obsługę, przyjęcia, objaśnienia wyrażeń kucharskich, kalendarz targowy, sposoby badania produktów (dr. Serkowski), opis kuchni wzorowej, zużytkowanie resztek
Instytucja dostarczająca:Polona
Opis
- Title:
 - Creator:
 - Contributor:
 - Object availability:
 - Rights:
 - Date:
 - Language:
 - Source:
 - Publisher:
 - Identifier:
 - Data provider:
 - Can I use it?:
 - Type:
 
Podobne obiekty
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1912 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1921 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1910 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1905 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1911 
Rodzaj zawartości:pozostałe 
Twórca:Izdebska, Jadwiga (kucharstwo) 
Data:1905 
Rodzaj zawartości:pozostałe