Szczegóły obiektu: Assessment of the frequency of consumption of selected food products by territory defense soldiers, depending on nutritional knowledge in the context of a healthy lifestyle
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/44209/35646
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/JEHS/article/view/44209
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Łoboda, Dorota
Data:2023.05.25
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Yermishev, O. V. | Rudkevych, A. K. | Hadzhyieva, O. V.
Data:2020.12.22
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Yermishev, O. V. | Rudkevych, A. K. | Luka, O. S.
Data:2020.11.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kmieć, Jakub
Data:2022.10.07 | 2022.09.26
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Sokołowski, Łukasz Mikołaj
Data:2020.10.25
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Kapała, Anna
Data:2025.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Peret-Drążewska, Paulina
Data:2020.12.29
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Paulina, Peret-Drążewska
Data:2017.09.15
Rodzaj zawartości:teksty