Szczegóły obiektu: The Role of Social Capital in the Activities of Internationalized Food Processing SMEs. Confrontation of Theoretical Findings with Empirical Ones.
Instytucja dostarczająca:Akademicka Platforma Czasopism
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: https://apcz.umk.pl/OeC/article/view/OeC.2013.031/3022
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: https://apcz.umk.pl/OeC/article/view/OeC.2013.031
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Gajowiak, Małgorzata
Data:2014.03.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Adamiak, Stanisław | Walczak, Damian
Data:2014.04.07
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wódka, Marek
Data:2016.10.10 | 2016.09.15
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Waligóra, Anna | Leszczyński, Grzegorz | Zmyślony, Piotr | Kot, Mateusz
Data:2020.09.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Wosiek, Magorzata
Data:2016.09.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Podrez, Ewa
Data:2019.02.26 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Czetwertyński, Sławomir
Data:2019.06.30
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Delong, Marek
Data:2019.02.26 | 2017
Rodzaj zawartości:obrazy