Szczegóły obiektu: Studia nad konsumpcją żywności w Polsce w XVI i pierwszej połowie XVII w.
Instytucja dostarczająca:Otwórz książkę
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa:
- Data:
- Język:
- Wydawca:
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://otworzksiazke.pl/ksiazka/studia_nad_konsumpcja_zywnosci_w_polsce_w_xvi_i_pierwszej_polowie_xvii_w
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Wyczański, Andrzej
Data:1969.03.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Morawski, Wojciech
Data:2003.01.16
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Zamorski, Krzysztof
Data:1991.04.10
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kołodziejczyk, Ryszard
Data:1957.09.30
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kołodziejczyk, Ryszard | Gradowski, Ryszard
Data:1974.10.06
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Kołodziejczyk, Ryszard
Data:1979.10.15
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Gołębiowski, Janusz W.
Data:1965.09.29
Rodzaj zawartości:pozostałe
Twórca:Klonder, Andrzej
Data:1983.10.26
Rodzaj zawartości:pozostałe