Szczegóły obiektu: Food as an indicator of identity. A corpus-based analysis of the culinary lexicon in Italian football news
Instytucja dostarczająca:Platforma Otwartych Czasopism Naukowych UAM
Opis
- Tytuł:
- Twórca:
- Opis:
- Dostępność obiektu:
- Prawa: http://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0 ;
- Data:
- Typ:
- Język:
- Źródło:
- Format:
- Wydawca:
- Relacja: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/srp/article/view/43776/36359
- Temat i słowa kluczowe:
- Identyfikator: http://pressto.amu.edu.pl/index.php/srp/article/view/43776
- Dostawca danych:
- Czy mogę z tego obiektu skorzystać?:
- Rodzaj zawartości:
Podobne obiekty
Twórca:Godzich, Anna | Szpingier, Beata Katarzyna
Data:2024.07.19
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:NITTI, PAOLO | FACCHETTI, GIULIO
Data:2021.07.01
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Asdjodi, Minoo
Data:2016.06.15
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Стоянова, Елена
Data:2015.06.24 | 2014
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Стоянова, Елена
Data:2017.05.16 | 2016
Rodzaj zawartości:obrazy
Twórca:Bibik, Svitlana P
Data:2020.01.10
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Jaworska-Biskup, Katarzyna | Peno, Michał
Data:2023.12.29
Rodzaj zawartości:teksty
Twórca:Konieczna, Anna
Data:2018.11.01
Rodzaj zawartości:teksty